Kövess minket

Hiphop

Russ szerint nem kap elég tiszteletet Nicki Minaj, Lil Wayne, és DMX

De T-Pain is több respektet érdemelne.

Megosztva

Forrás:

Russ nagyon nem éli, hogy egyes, nagy múltú előadókat lesajnál a hiphop közösség – erről a The Rap Radar podcast vendégeként beszélt.

A rapper és producer példaként DMX, Lil Wayne, T-Pain, és Nicki Minaj neveit hozta fel példának, véleménye szerint habár ezek az előadók már túl vannak a karrierjük csúcspontján, a közönségnek ettől még ugyanannyi tiszteletet kéne tanúsítania feléjük, mint régen. „Látom, hogy mi történik, és őrület az egész. Elég csak ránézni, hogy mi történt T-Pain turnéjával” – utalt az auto tune pionírjának legutóbbi koncertsorozatára, amit le kellett mondani, mivel olyan kevés jegy fogyott. DMX eközben a drogproblémái miatt, Nicki Minaj pedig a sokszor túl erős megnyilatkozásai miatt kapja a savat a hiphop közösségtől, Russ szerint ez szintén nincs így jól.

Lil Wayne, DMX, és Nicki felé hihetetlen, hogy mennyi tiszteletlen és nemtörődöm reakció érkezik az emberek felől. Mindannyian tudjuk, hogy ha DMX, Lil Wayne, Nicki, vagy T-Pain ma meghalnának, akkor őket siratná az egész világ. Miért nem lehet addig tisztelni őket, amíg még velünk vannak?” – mondta Russ, majd Nickit külön kiemelte, mint az egyik legtöbbet elért női rap előadót.

„Elhiszem, hogy egyeseknek nem tetszik, amiket Nicki mond, de nem lehet emiatt félresöpörni egy egész karriert. Nem tehetünk úgy, mintha nem Nicki lett volna egy egész évtizedig a legnagyobb női rapper a szakmában. Mások egy nyarat sem bírnak ki, és eltűnnek, ez a csaj meg a legsikeresebb női rapper volt 10 éven keresztül. El tudjátok képzelni milyen nehéz ezt elérni? Többi gyökér meg 2 hónap után kifullad” 

Nicki Minaj amúgy szeptemberben jelentette be, hogy kicsit hátrébb vonul a zenéléstől, mivel családot szeretne alapítani, azóta meg is házasodott.

(Genius)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés