Kövess minket

Bulvár

Russell Crowe úgy kivágta Azealia Banks-et a bulijáról, mint macskát sz*rni

A színész állítólag leköpte, megfojtogatta és kidobta a lakosztályából a magáról megfeledkezett énekesnőt.

Megosztva

Nem sikerült túl jól az az összejövetel, amit Russell Crowe tartott Beverly Hills-i hotelszobájában. A színész egy laza estét szervezett barátainak, ahol eszegetettek, ittak és zenét hallgattak. Volna.

Azonban nem ez történt.

A meghívottak között volna a Wu-Tang Clanból ismert RZA is, aki magával vitte Azealia Banks-et a buliba. Bár ne tette volna.

Szemtanúk szerint a hölgy, ahogy telt az idő, és ahogy egyre több alkoholt fogyasztott, úgy vált egyre elviselhetetlenebbé, kötekedett, beszólogatott a vendégeknek. Még a házigazdát is oltogatni kezdte a szerinte szar zenei ízlésével, kiröhögte, és unalmas fehérnek nevezte.

Ezt az ausztrál színész egyik barátja már nem hallgatta tovább, és csitítani próbálta Banks-et, aki azzal kezdett fenyegetőzni, hogy összetöri a poharat, amit épp a kezében tartott és azzal szurkálja nyakon az embereket, „aztán spriccel majd a vér, mint egy kib*szott Tarantino filmben”.

Nagyjából ezeket a szavakat használta a magáról megfeledkezett úrhölgy a szemtanúk szerint.
A válasz sem váratott túl sokáig magára. A pohárral hadonászó énekesnőt maga a házigazda b*aszta ki a lakosztályából végül.

Banks viszont, meglepő módón, teljesen másképp emlékszik az esetre.

Facebook posztjában azt írta a történtekkel kapcsolatban, hogy Crowe volt az, aki nekitámadt, rasszista megjegyzésekkel illette, továbbá le is köpte őt. Ja, és meg is fojtogatta az ártatlan asszonyt. Legalábbis Azealia Banks így emlékszik.

RZA annyit mondott az egészről, hogy az énekesnő kissé zavartan, szeszélyesen viselkedett az este folyamán.

Na, most akkor ki hazudik?!

Mindenki.

(TMZ.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés