Kövess minket

Bulvár

Ryan Gosling egy életre eldöntötte melyik a legjobb diszkontlánc itthon

Sorry van Penny Market rajongók.

Megosztva

Lehetséges, hogy a Szárnyas Fejvadász folytatása csalódás lesz a rajongók számára, de azt kár lenne tagadni, hogy a film elkészülte csak pozitív energiákkal járt az ország számára. Harrison Ford magyar ruhatervezőtől vásárolt, jótékonykodott egy kicsit, és körülbelül fél Budapestnek van vele közös képe, annyira közvetlenül viselkedett mindenkivel a 74 éves színész. 

A film másik főszereplője Ryan Gosling nemrég Jimmy Kimmel műsorában dicsérte a fővárost, most pedig a Kaliforniai álom című filmjének promoturnéján adott interjút Návai Anikónak, ahol ismét szóba került Magyarország. Az újságíró csokit vitt a színésznek, aki miután megköszönte az ajándékot, hozzá tette, sajnos nem sikerült az Aldiban ilyet venniük, mikor nálunk járt. Innentől pedig gyémánt kategóriás dialógus következik:

[blockquote]Ryan: Sajnos nem sikerült ilyet vennünk az Aldiban, ami a legjobb.

Anikó: Az Aldi???

R: A legjobb élelmiszerbolt Magyarországon, te nem így gondolod?

A: Hát…

R: Nem? Nem baj, nem akarlak meggyőzni az Aldi nagyszerűségéről.

A: Mit vettetek ott? 

R: Zsömlét…kenyérben nagyon erős az Aldi. Nagyon erős. A csokis croissant és az édességek is elég jók. Az Aldi eléggé korrekt kis bolt. 

A: Ezeket ki is próbáltad?

R: Hát igen, mivel ott éltem 5 hónapig.[/blockquote]A beszélgetés ezen része, amúgy nem került adásba, az Aldi pedig egy német vállalat.

[vembed fbvideo=”https://www.facebook.com/withlovefromhollywood/videos/1340226322667347/” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés