Kövess minket

Aztaa

Saját animék gyártásába fog a Cartoon Network és a Warner Bros. stúdió

Megosztva

Az animék egyre népszerűbbek: jól jelzi ezt a My Hero Academy és a Demon Slayer tarolása (a Netflixen például), illetve az, hogy a legtöbb nagy stúdió és streaming-óriás is próbálkozott már valamilyen saját alkotással a közelmúltban.

Képünk illusztráció

A Cartoon Network és a Warner Bros. Animation is felvette a fonalat: ahogy a Cartoon Brew megírta, a két stúdió közös, saját gyártású animék készítésébe fogna a közeljövőben.

Ennek tető alá hozásához nem is találhattak volna jobb jelöltet, mint Jason DeMarcót, avagy az Adult Swimnél dolgozó exekutívot, aki nem mellesleg a Toonami (műsorblokk az Adult Swim-en, amelyet régen a Cartoon Networkön sugároztak) társalkotója is egyben.

Rangidős alelnökként DeMarco feladata lesz a különféle projektek egyeztetése, a gyártók összehozása, toborzása és az animék megvalósítása/koncepcionálása a stúdiók számára.

„Azért vágtam bele ebbe, mert imádom az akciódús rajzfilmeket és szeretek történeteket mesélni.” – írta DeMarco. „Az, hogy az akció és az anime-, avagy két-, az animáció számomra nagyon fontos területén dolgozhatok, egy valóra vált álom. Alig várom, hogy mindent behozhassak, amit a Toonaminál és az Adult Swimnél megtanulhattam.”

DeMarco egy odaszúrós, mégis pozitív hangú tweetben azt is megerősítette, hogy a cégek Japánból érkező, ott alkotott és ott producerelt animékbe szeretnének fektetni, nem pedig olyan „anime-szerű valamikbe, mint az Avatar, vagy a Castlevania.”

(Comicbook)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés