Kövess minket

Aztaa

Saját, Cactus Jack és Astroworld tematikájú gabonapelyhet dizájnolt magának Travis Scott

Rap Snacks helyett Reese’s Puffs.

Megosztva

Úgy tűnik, meglehetősen fontos szerepet tölt be a már Travis Scottal is kibővült Jenner-klán életében a gabonapehely. Na persze mindenkiében másképp: míg Kylie az egész internet megdöbbenésére 2018 szeptemberében evett először müzlit tejjel, addig apukája, Caitlyn (akkor még Bruce) Jenner a hetvenes években a Wheaties gabonapehely „A bajnokok reggelije” felirattal ellátott dobozán szerepelt, a tízpróbán elért győzelme után.

Most Travis folytatja a sort, és nem, nem a müzliszüzek csapatát erősítve, pont ellenkezőleg, hiszen 2019 júniusában az ő arca – vagyis inkább bábuja – került egy reggelizőpehely boxára. 

Forrás: XXL

La Flame a napokban az 1994-ben indult Reese’s Puffs-szal, azon belül is az azt kiadó General Mills élelmiszer-gyártó vállalattal társult, egy Astroworld / Cactus Jack témájú dobozt tervezve, ezzel létrehozva élete első, saját gabonapelyhét.

Úgy látszik, hogy Rap Snacks helyett ez az új módi, nem mellesleg a Reese’s választása nem is volt annyira légből kapott, hiszen a General Mills a „Reese’s Puffs egyik legnagyobb kedvelőjének” nevezte a zenészt, nem mellesleg a márka reklámja jó ideje egy ilyen és egy ilyen rapbetéttel fut, szóval még kapcsolódási pont is van az mc-producerhez. Az már más kérdés, hogy Scott fényévekkel jobb zenét csinál. (Egyébként nagyon érik már egy Jamba Juice kollab is, hiszen mint a Fallon showból és a Sicko Mode szövegéből is kiderült, emberünk a müzli mellett az említett italra is eléggé izgul.)

A gabonapelyhek egy akril védődobozban és nagyon limitált számban érkeznek majd, ezért felesleges is lesz boltokban kutakodni utánuk, hiszen csak és kizárólag Travis weboldaláról tudjuk őket beszerezni mától kezdve. Fontos viszont, hogy az előadó a párizsi divathéthez kapcsolódóan a francia fővárosban egy saját pop-up boltot is nyit a mai nap folyamán, ahol a terméket szintén árusítani fogják, erről viszont egyelőre nincs sok információ. 

[instagram]By_UhUOJoNB[/instagram]

A boxon a Rodeo borítójáról már ismerős Travis figura látható, kezében egy Cactus Jack feliratú kanállal. A háttérben villámok cikáznak és stílszerűen kaktuszok ágaskodnak, emellett feltűnik pár, az Astroworld ruhákon is megtalálható kézi rajzocska is, egy felhő (?) és két csillag képében. 

Side note: Egy normál Reese’s ára nagyjából 2-és 3 dollár közt mozog, a La Flame-kiadás viszont 50 dollárért fut.

Pontosan olyasfajta túlárazott cuccról van szó tehát, ami pár perc alatt garantáltan sold out lesz, hogy utána két-három-vagy épp tízszer ennyiért találjon gazdát pár eszement hypebeast rajongó között – de ez már mellékes. 

Forrás: Delish.com / Reese’s Puffs

(Delish)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés