Kövess minket

Stílus

Saját körömlakkot és parfümöt dobott piacra Tyler, The Creator

Megosztva

Tyler, The Creator jó ideje előszeretettel visel körömlakkot, erről még említést is tesz nyáron megjelent albumán, az év végi toplistákon gyakran feltűnő Call Me If You Get Loston. A rapper most tovább is vitte szenvedélyét, és csatlakozott a fluiditást üdvözlő férfi előadók sorába, így a Rocky által inspirálódott Lil Yachty és Machine Gun Kelly után ő is kiadta első saját lakkját, mellé pedig egy parfümöt is.

A szépségcikkek Tyler GOLF le FLEUR* márkájának égisze alatt jelentek meg, úgy, mint korábban az mc saját fagylaltja is.

A pakk része három különböző lakk, a pasztelles babakék Genova Blue, a barackszínű Georgia Peach és a csillámos Glitter, a kölni pedig a beszédes és igen hangulatos French Waltz nevet viseli. A lakk angyalkás grafikával ellátott üvegben érkezik, a parfüm pedig egy nagyobb tubusban – ami közös a termékekben, az a fehér, virágot formázó kupak, a GOLF le FLEUR* brand ikonikus, cipőkön és ruhákon is visszaköszönő motívuma.

Tyler a darabok árusítását sem aprózta el, és mint mindig, most is adott a külcsínre: a piperecikkeket egy, a malibui magaslatokban nyitott, rajzfilmbe illő, játékos pop-up boltban lehetett megtekinteni, kipróbálni, majd meg is vásárolni. A helyszínen egyebek mellett Jay-Z, Kanye West, Lupe Fiasco és André 3000 – avagy a négy hiphop-bosszúálló, ahogy egy kommentelő írta – is tiszteletét tette.

This man Tyler the Creator brought out the avengers of rap 💀

Posted by MONTREALITY on Wednesday, December 15, 2021

A lakkok 20 dollárba kerültek, a parfüm kis kiszerelése 150-, nagy kiszerelése pedig 200 dollárba fájt. A rajongók azonban rögtön lecsaptak: jelenleg – nem meglepő módon – a összes termék sold out.

Felhasznált fotók: Hypebae / GOLF le FLEUR*

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés