Kövess minket

Film

Saját megszállott rajongóiról készít dokumentumfilmet Eminem

Megosztva

Eminem egy új dokumentumfilmet készít, amely a szuperrajongókról szól – tudta meg a Variety. A film munkacíme Stans, amely Eminem 2000-es ikonikus dalának megszállott címszereplőjéről kapta a nevét, később pedig általánosan a fanok szinonimája lett a közbeszédben.

A Variety szerint a filmet úgy írják le, mint egy „leleplező és éleslátású személyes utazást a szuperrajongás világába, a világ egyik legikonikusabb és legmaradandóbb művészének, Eminemnek és az őt imádó rajongóknak a szemszögéből”.

Eminem a Stans társproducere a Shady Films révén, a DIGA Studios és a Hill District Media közreműködésével. „A Stans lehetőséget ad számunkra, hogy megfordítsuk a kamerát, és megkérdezzük a közönséget arról, hogy mi a helyzet a rajongókkal – és bizonyos esetekben a fanatikusokkal” – mondta a Shady Films Paul Rosenberg és Stuart Parr a Variety-nek adott nyilatkozatában. „Ez egy tanulmány a rajongótábor és a művész közötti kapcsolatról, Eminem egyik leglenyűgözőbb dalának és a világ egyik legfontosabb szórakoztatóművészének szemszögéből.”

(Pitchfork)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük