Kövess minket

Aztaa

Saját parfümöt dob piacra Erykah Badu, aminek olyan illata van, mint a vaginájának

Hmmmmm.

Megosztva

Elég nagyot nézett az internet népe, amikor Gwyneth Paltrow színésznő bejelentette, hogy igencsak érthetetlen okokból árulni kezd egy gyertyát, aminek olyan illata van, mint a nemi szervének. Nem meglepő módon a termék szinte rögtön sold out lett, majd meg is érkezett rá a válasz, mégpedig a – felkészülni! – péniszillatú gyertya képében.

Ezeken felbuzdulva végül bejött a képbe Erykah Badu is, aki kihasználva a nuni-kuki aromás illatszerek közti felhajtást, közölte, hogy hamarosan kiadja új parfümjét, ami persze

olyan illatú, mint a saját vaginája.

Hát, nem éppen ilyesmire számítottunk, amikor Badu megosztotta a hírt, hogy saját online üzletet nyit, de oké.

Forrás: 10 Magazine

Hagyok egy kis szünetet, ha túl vagytok a kötelező szemöldökhúzkodáson, akkor elmeséljük, milyen mögöttes sztori ihlette a punci-bukéjú kölni megalkotását. A soul énekesnő a formabontó termékről a 10 magazinnak adott egészen friss interjújában beszélt részletesebben, mint ebből kiderült, a parfüm a – magyarra fordítva – “Badu Puncija” nevet visel majd és az olvasottak szerint egy, a “Szaglószerveknek szánt tisztelgés” lesz azelőtt, “amit Badu a szupererejének hív.”

A beszélgetés során előkerül egy városi legenda is, miszerint “Badu nemi szerve teljesen megváltoztatja a férfiakat.” “A férfiak, akikbe beleszerettem és akik belémszerettek, mind munkát és életstílust váltottak.” – mesélte ennek kapcsán a művésznő.

És az abszurd, már-már bizarrba hajló dolgoknak még nincs vége, Badu az illat megalkotásának folyamatáról is elhintett pár meghökkentő infót azoknak, akik esetleg nem tudnák, hogyan is készül egy punciparfüm. Kapaszkodjatok meg, ahogy az az interjúból világossá válik, a  “Badu’s Pussy”-hoz, avagy a tökéletes aroma eléréséhez jó pár bugyit kellett elégetni a soul-királynő gardróbjából.

“Sok pár bugyimat felhasználtuk, apró darabokra vagdostuk őket, majd mindet elégettük. Még a hamu is alkotórésze az illatnak.” – mondta Badu.

Így készült hát el AZ illat, kedves mindenki, üdv 2020-ban!

Ja, majd elfelejtettem, aki coppolni szeretne és tesztelné a szagélményt, az február 20-ától megteheti, ekkor nyit ugyanis a Badu World Market-re keresztelt, vaginaillatban úszó hivatalos webshop.

(Okayplayer)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés