Kövess minket

Hiphop

Saját tehetségkutatóban keresik az AK26 tagok a jövő magyar rap sztárjait

Még ByeAlex féle kutakodás előtt, itt a friss netes versengés.

Megosztva

Forrás:

Eljött a várva várt pillanat; elérhetővé vált az AK26 és szponzoruk, a Players Room közös rap-tehetségkutatójának, a Rap Number One-nak első része Youtube-on, ami már csak azért is örvendetes hír, mert így bepillantást nyerhetünk a sztárcsinálás kulisszatitkaiba, méghozzá a magyar pop-rap (vagy rap-pop) irányzat (?) legjelentősebb hazai képviselőinek segítségével. A négytagú zsűrit az AK26 testvérpárosa, Giajj és Hiro valamint állandó producerük, King BJ azaz a Vakondember alkotja, míg a negyedik ítész minden epizódban más és más, a srácokhoz köthető előadó lesz. Az első részben egyébként a szerelmes-rap hazai nagykövete, Rico – bizonyára sokak bánatára múzsája, Miss Mood nélkül vendégeskedett.

A műsor forgatókönyve a jól megszokott tehetségkutatós sémákat követi, komolyabb váratlan fordulatok nélkül. Bár a versenyzők ütemtévesztéseinek száma az idő előrehaladtával okoz azért néhány kellemetlen másodpercet. A zsűri amúgy sem túl türelmes a próbálkozókkal, a legtöbb esetben nagyjából fél perc után, csipőből lelövik az előre megadott alapzenék egyikét, gyorsabban mint az X-Faktorban bármikor az elmúlt szériák során – a legkomikusabb pillanat talán az volt, amikor első nekifutásra az egyik rap-duónak, csak a felét hallgatták meg. Mondjuk ez valahol érthető, hiszen a hírek szerint rengetegen jelentkeztek a tehetségkutatóba, így nincs mód a végtelenségig jópofizni. A műsorban a meghallgatásokat rövid, a versenyzőkkel készített riportokkal szakítják meg. Az első részben speciel huszan, amatőr és már edzettebb versenyző volt, köztük egy lányzó szerepelt, hogy elnyerje a későbbi fő-fődíjat: egy közös klipet az AK26 csapatával.

[vembed youtube=”-WlXHEE3gHg” ]A fentebb leírtak ellenére a srácoknak minden résztvevőhöz volt egy-két jó szavuk, na meg néhány öltözködési tanáccsal is ellátták őket, a rap tudniillik VALAHOL a megfelelően kiválasztott outfittekről (is) szól.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés