Kövess minket

Tech

Saját videójátékot ad ki a Balenciaga

Megosztva

Nagy technológiai dobásra készül a Balenciaga: a Demna Gvasalia vezette excentrikus brand két nappal ezelőtt jelentette be, hogy saját videójátékot készítenek.

Forrás: Highsnobiety

Az Afterworld: The Age of Tomorrow (a cím ironikusan olyan, mintha egy basic sci-fi film/game lenne) nevű játékban a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy interaktív módon megcsodálják a Cardi B-vel kampányt készítő cég 2021-es őszi kollekcióját. A videójáték a nem túl távoli jövőben, 2031-ben játszódik – a divatóriás ezzel kvázi folytatja kalandozását a disztópikus univerzumban, melybe elrepítettek már minket poszt-apokaliptikus híradójukkal és 2020-as, negatív utópiát festő, kaotikus bemutatójukkal

A játék – melynek témája a Balenciaga szerint az „emberi végzet” – leírása szerint „szemügyre vehetjük a kollekció darabjait, és az elképzelt jövőt, melyben hordhatjuk azokat”. A játékosok egyébként egy avatárt irányíthatnak, akivel különböző zónákon kelhetnek át, melyeken belül különféle feladatokat kapnak és interakcióra is lehetőségük adódik. Mint a DAZED írja, egyelőre sajnos nem tisztázott, hogy az Afterworldben irányíthatjuk-e magát Demna Gvasaliát. 

Alább a game rejtélyes, nem túl sokat mondó, ám kellően futurisztikus és sci-fi-hatást keltő előzetese:

[twitter]https://twitter.com/BALENCIAGA/status/1331191157364314112[/twitter]

[vembed youtube=”R86zw9Nu4TE” ]

A Balenciaga egyébként nem az első, gamerek világában szerencsét próbáló divatmárka: a Burberry például Twitchen streamelte legutóbbi showját, a Gucci pedig egy csapat Leage of Legends pro játékossal kollaborált, azután, hogy ők is saját, telefonos árkádjátékokkal rukkoltak elő, amiről anno mi is hírt adtunk.

(DAZED)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés