Kövess minket

Elektronikus

Sajátjaként jelentette meg egy másik producer számát az egyik legismertebb techno DJ

Állítólag véletlenül.

Megosztva

Forrás:

A legendás detroiti techno producer és DJ, Jeff Mills nemrég jelentette meg első kiadványát az Axis Records alá tartozó Str Mrkd labelnél, de mint utólag kiderült a négy számos EP-n a második dalt nem is ő készítette, véletlenül küldte el a dalt kiadásra egy jelöletlen CD-n.

A „Patterns In Nature” című trekk valójában egy svéd producer, Julien H. Mulder munkája, aki korábban Millsnek továbbította azt, hátha játssza élőben, vagy esetleg meg is jelenteti. Mills végül tényleg megjelentette a számot, csak véletlenül a saját neve alatt. Mint az Axis Records magyarázkodó Facebook posztjában olvasható: „Egy ritka hibának köszönhetően Mills kiadásra jelölte a dalt, mivel azt hitte az az ő egyik régebbi munkája.

A sztori szerint Mills rengeteg demó anyagot kap, melyeket kiír CD-re, hogy élőben is kipróbálja őket. Az egyik ilyen jelöletlen CD-n volt Mulder dala is, mely annyira hasonlít Mills stílusára, hogy még a detroiti nagy öreget is megtévesztette, ezért tévedésből ezt is elküldte kiadásra.

Mills kiadója és a svéd DJ azóta megegyezésre jutottak, és a később kiadásokon már rendesen fel lesz tüntetve, hogy az EP egyik dala nem Mills munkája, a weboldalukon már javították a hibát. 

[fbpost]https://www.facebook.com/AxisRecords.official/posts/2521431097930812[/fbpost]

[vembed youtube=”gxq2CpR2CJg” ](Resident Advisor)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés