Kövess minket

Bulvár

Sam Smith szomorkodik?

Az angol énekes, Sam Smith új számmal érkezett, a Drowning Shadows-szal. Az újdonság Sam debütáló albumának átdolgozásán, a Drowning Shadows Edition-ön kap helyet, mely a napokban jelenik meg.

Megosztva

Sam Smith legújabb szerzeménye az előadó szomorúságáról árulkodik. Elmondása szerint ez az eddigi legmelankolikusabb száma, nem véletlen az sem, hogy csak egy zongora hangja kíséri. Hozzátette azt is, hogy ez a dal még a debütáló albuma, In The Lonely Hour (2014) idején keletkezett. Az angol énekes elmondta azt is, hogy ez a dal akkor született, mikor nagyon magányosnak érezte magát. A homoszexuális énekes is belefutott abba a problémába, mellyel a melegek nap, mint nap szembesülnek, számukra sem könnyű a párválasztás. Sam Smith hozzáfűzte, hogy albumát ezért hatja át a magány és a szomorúság érzete.

Margóra: az NME magazinnak azt is elárulta, hogy szerinte ez krónikus lehet: „Nagyszerű életem volt, de úgy gondolom, hogy nagyon sok fájdalommal jöhettem a világra. Mindig voltak olyanok, amelyek melankóliámra hatással voltak pl. filmek, zene… Amikor szomorúak vagytok, akkor mindent markánsabban éreztek, mint mikor vidámak vagytok.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés