Kövess minket

Stílus

Samsung X Supreme kollabot jelentettek be, kár, hogy erről a Supreme semmit se tud

Az egész egy nagy csúsztatás.

Megosztva

Forrás:

A Samsung leleplezte Kínában egy rendezvényen a Galaxy A8 nevű legújabb okostelefonját, de az esemény tartogatott egy ennél sokkal izgalmasabb bejelentést, a tech óriás ugyanis kollab projektre áll össze a Supreme márkával, mondjuk erről a Supreme nem igazán tud.

A New York-i deszkás / streetwear brandnek semmi köze a kollabhoz, a rendezvényen mégis megjelent 2 férfi, akik a Supreme vezetőinek mondták magukat, és örömmel jelentették be, hogy a Supreme cuccai végre Kínában is kaphatóak lesznek, Pekingben saját boltot nyitnak, jövőre pedig divatbemutatót tartanak Sanghajban. 

Mi a fene történt tehát?

A választ Olaszországban kell keresni, amely egyike azon országoknak, ahol a Supreme márkanév nem lett levédve. Ezt használta ki a rendezvényen beszélő két férfi, akik bejegyeztették a Supreme nevet az országban, és habár máshol nem igazán árulhatják a kamu cuccaikat (kivéve pár másik országot), az olasz bíróságok megvédték őket az amerikai Supreme jogi támadásaitól. Erről persze a kínaiak is tudnak, hisz a Samsung kínai digitális marketing menedzsere a kritikákra válaszolva tisztázta: nem az amerikai Supreme-mel fognak kollabolni, hanem az olasszal. Az meg már másodlagos, hogy a vásárlók számára ez totálisan félrevezető, hisz a logójuk és a teljes dizájnuk is ugyanolyan.

(Engadget)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés