Kövess minket

Bulvár

Sárkánylények élnek a Hold túloldalán, de Pataky Attila Miamiban találkozott földönkívüliekkel

Az Edda frontembere élénk hujberezésbe kezdett.

Megosztva

Vallomással tartozunk: szeretjük Pataky Attilát. Szeretjük, mert egy személyben Magyarország. Bonyolult, érthetetlen, szenvedélyes, különleges, és egy-egy megnyilvánulása láttán csak nézünk ki meredten a fejünkből.
Ugye volt a mulatós korszaka, aztán jöttek az UFÓ-k. És az eddások tábora mindent kibír. Most Pataky a legújabb Best magazinban osztotta meg hitvallását. Amely szerint a Hold túloldalán a  sárkánylények, a drachonok népe épít bázis. Az Edda frontembere jól ismerő őket:

– Nem rendelkeznek empátiával, nincsenek igazi érzéseik, és ezt szeretnék az emberektől is elvenni – mondta el Pataky. – A földönkívüliek nem értünk vannak itt, nagy többségük célja az emberi faj megfigyelése, leigázása.
Hujber Feri performansza óta semmin nem lepődünk meg, csak rezignáltan hörgünk. Példaképünk, Pataky pedig folytatja: 

[gif]https://media.giphy.com/media/3oEjHB1lWgaM1WJ4fS/giphy.gif[/gif]

– A földönkívüliek évezredek óta itt vannak a Naprendszerben. Nehéz őket felismerni, hiszen sok köztük az alakváltó. Bármilyen formát ölthetnek, bármilyen nyelven beszélhetnek, vagy épp telepatikus úton kommunikálnak. Több fajról van szó.

A Best magazin nagyon fogott az énekessel, aki azt is bevallja, hogy párjával Miamiban járva a Zeta Reticuli rendszerből érkezett idegenekkel találkoztak. Meggyőződése, hogy a világ kormányai és a hatalommal rendelkező szervezetek mind tudnak erről, és még sokkal többről is.

A következő Edda-koncerten, miközben a „Szellemvilág”-ra ugrálunk, alaposan körülnézünk, hogy a közönség között hány földönkívüli lehet velünk…

A nagy előd, Hujber Feri:

[vembed vimeo=”208293152″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés