Kövess minket

Bulvár

Schobert Norbi megkérdezte Hujbert, miért drogozik, a válaszon sírni fogsz

A színésznek megvan a véleménye a könnyű drogokról.

Megosztva

Forrás:

Kábítószer birtoklással gyanúsítják Hujber Ferencet, derült ki szombaton. Az eredeti Bors által megírt sztoriból nem derült ki, hogy miféle és mennyi drogot találtak a rendőrök a színésznél, és egyáltalán hogyan került ilyen helyzetbe, csak annyi, hogy korábban kényszerítés gyanújával nyomoztak ellene, de ezt ejtették. 

Hujber a saját Facebook oldalán már beszédesebb volt, mint a rendőrségi szóvivő. A színész a közösségi oldalon azt írta egyszer csak házkutatást tartottak nála a rendőrök, engedéllyel. A dolognak nem volt előzménye, szimplán csak megjelentek az ajtajánál éjszaka. Hujber lakásában fél gramm füvet találtak, plusz a drogot a szervezetében is kimutatták.

[fbpost]https://www.facebook.com/hujber.feri.3/posts/1475197242525860[/fbpost]
A poszt alá záporoztak a kommentek, nagyrészt az eseten viccelődő, vagy támogató hozzászólások, de azért voltak negatív hangok is. Ezek közé tartozott Schobert Norbi aerobik-oktató és tréner is, aki azt kérdezte Hujbertől, hogy: „Mi a fasznak kábszerezel? Mindened megvan ami szép.” Hujber válaszolt is a zsírégető fitness gurunak, aki szerint a cukor olyan, mint a kokain. A sajátos stílusú reakciójában a színész azt írja, hogy „Norbi! Szeretlek…de…faszságokat ne írj! A fű nem kábítószer. Az alkohol szarabb.

Forrás:

A színész egy másik posztjában meg is erősítette ezt a nézetét: 

[fbpost]https://www.facebook.com/hujber.feri.3/posts/1475177685861149[/fbpost]
Végül pedig már csak az emojik maradtak, kender hiányában minden ami zöld. Tényleg Hujber Feri lenne a fűlegalizáció új magyar képviselője? 

[fbpost]https://www.facebook.com/hujber.feri.3/posts/1477305318981719[/fbpost]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés