Kövess minket

Bulvár

Schobert Norbi nem szeretné, hogy Hujber fű miatt börtönbe vonuljon, a büntetését is kifizetné

De ettől még veszélyes drognak gondolja a szert.

Megosztva

Forrás:

Ha kell a börtönből is kihozza Schobert Norbi, Hujber Ferencet, miután a színészre akár elzárás is várhat, ha nem fizeti be a marihuánabirtoklás miatt kiszabott büntetését. Hujbernek még júliusban gyűlt meg a baja a törvénnyel, miután egy házkutatás során csekély mennyiségű kábítószert találtak nála. Facebook posztjaiban világossá tette, hogy nem megy elterelésre, a kiszabott büntetést, közel 322 ezer forintot pedig nem fizeti be, ugyanis igazságtalannak tartja, hogy fű miatt meghurcolják.

Hujber azzal érvelt, hogy Magyarországon 800 ezer alkoholista, és 200 ezer gyógyszerfüggő van, de ő nem hajlandó beállni a sorba, neki a fű vált be, melyet amúgy csak elalváshoz használ. Schobert Norbi szintén a közösségi oldalon próbálta rávenni a színész barátját, hogy fizesse be a büntetést, de ha nem tenné, akkor akár átvállalni is hajlandó azt, csak ne kerüljön börtönbe.

“Feri alapvetően egy jó ember és egy elképesztően remek színész, nagyra becsülöm és az alkoholizmussal szembeni érveivel egyet is értek, de ezt a szabadságharcot nem neki kellene megvívnia, már csak a családja miatt sem.Ferinek fizetnie kellene, hiszen a törvény az törvény, de börtönbe nem kerülhet”nyilatkozta az egészség guru a Blikknek. Norbi mindezek ellenére veszélyes drognak tartja a füvet, ennek bizonyításaként pedig az alábbi példát hozta:

“Egyik Amerikában élő barátom esete is ezt bizonyítja, akinek munkatársai a kávészünetben rendszeresen betépnek. Utána használhatatlanok. A legalizálás kérdésében nem tudok egyetérteni Ferivel.“.

Jééé, ki gondolta volna, hogy munkahelyen nem ajánlatos betépni, micsoda érv, micsoda logika.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.