Kövess minket

Hiphop

Schoolboy Q válaszolt azoknak, akik azzal oltják, hogy Lil Pumpot hallgat

„Nem fogok egy stílust hallgatni a nap 24 órájában.”

Megosztva

Forrás:

A generációs ellentétek mindig is jelen voltak a hiphop zenében, de az internetnek köszönhetően még a korábbiaknál is nagyobb a széthúzás. Arról, hogy mi az „igazi” hiphop órákat lehetne vitatkozni, de már eleve az a tény megosztó, hogy egyesek képesek bizonyos előadókat, sőt néha alstílusokat is „nem igazi” hiphopnak titulálni, mintha lenne erre bármiféle szabályrendszer.

Schoolboy Q-t, aki a független TDE kiadó előadója (Kendrick Lamar, Jay Rock, Ab-Soul mellett) nem igazán lehet a „nem igazi” hiphop kategóriába belegyömöszölni, akármennyire is próbálná meg valaki, talán ezért is vonták kérdőre egyes rajongói, mikor meghallották, hogy Lil Pumpot bömböltet a kocsijában. Az ember, aki Kendrickkel dolgozik együtt, és a nyugati-part zenéjének büszke örököse, ilyen buta, tizenéveseknek szóló „nem igazi” rap zenét csapat?! Hogy is van ez?! Na nem kell tovább törniük ezeknek az embereknek a buksijukat, mert Q válaszolt az értetlenkedőknek:

Q miért hallgatsz Lil Pumpot? Azért, mert nem vagyok olyan kibaszott unalmas, mint ti. Nem egy stílust hallgatok egész életemben. Az arcok folyamatosan nyomják a kommentszekcióban a rinyát, mikor Lil Pumpot hallgatok. Egyszerűen bejön, és kész. Nas a kedvenc rapperem, de ha azt gondoljátok, hogy a nap 24 órájában azt a fajta zenét fogom hallgatni, akkor kibaszott idióták vagytok. Talán pont ezért vagytok leragadva a múltban, mert az agyatok nem hajlandó semmilyen új dolgot befogadni. Ne ítélkezzetek folyamatosan mások felett. Elegem van ezekből a tesókból, a legtöbbjük semmit sem ért el az életben, semmijük nincs, de valamiért mégis mindentudóak. Próbálok eligazodni rajtatok, de mi lenne, ha inkább elkussolnátok, és magatokba szállnátok kicsit.

[vembed youtube=”KZZkcbJEGAo” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés