Kövess minket

Pop

Selena Gomez, a dögös fekete

Selena Gomez új klipjében eszméletlenül dögös, melyet fekete fehérneműjének és bomba testének köszönhet. És ha ez még nem lenne elegendő, az énekesnő mellett feltűnik Christopher Mason is.

Megosztva


Az amerikai énekesnő végre nyilvánossá tette a Hands to Myself-hez készült videoklipet. A kockák rendezését a producer, Alek Keshishian vállalta. Az énekesnő mellett a kisfilmben megjelenik, Christopher Manson is, aki Selena Gomez partnerét alakítja.

Selena Gomez klipje a vártnál erotikusabbra sikeredett. Az egész azzal kezdődik, hogy az énekesnő fehérneműben betör választottja házába. Elfoglalja az ismert színész ágyát, ahol bevet néhány erotikus mozdulatot. Mindez után a színész gardróbja felé veszi az irányt, egy fehér ingbe bújik és a tükör előtt kezdi magát illegetni. Nem bír magával, és nagyképernyőre teszi a színész filmjeit. A dögös feketeség már-már hancúrról álmodozik, de ahelyett, hogy a színész vinné ágyba, a rendőrörsön köt ki. A klip utolsó kockáin a két főszereplő együtt ül a kanapén, és együtt nézik, hogy mit tett az őrült nő.

Mielőtt a YouTube-on keresnéd, jó ha tudod, hogy a videó csak az énekesnő hivatalos oldalán tekinthető meg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük