Kövess minket

Bulvár

Selena Gomez ad még egy esélyt Justin Biebernek

Újra együtt.

Megosztva

Forrás:

Justin Bieber elég hamar visszakúszott Selena Gomez életébe, miután az énekesnővel szakított a The Weeknd. A popsztár állítólag már a nagy szétmenés előtt puhatolózott Selenánál, utána viszont szinte azonnal közös programokon kapták őket, hisz voltak együtt biciklizni, ebédelni, hokimeccsen sőt még templomban is, szóval nagyon könnyen ment ez a felmelegített szerelem dolog.

És bizony ez szerelem, a People magazin például utánakérdezett a két zenész forrásainál, hogy akkor most mi a helyzet, és igen, ismét egy párt alkotnak. 

Justin volt Selena első szerelme. Emiatt mindig fontos helyet foglal majd el a szívében. Reménykedett benne, hogy egyszer a körülmények és az időzítés is megfelelő lesz, mivel korábban már csalódott” – mondta az egyik forrás.  

Egy másik, Justin-hoz közel álló személy arról beszélt a lapnak, hogy az énekes sosem tudta túltenni magát Selenán, és jelenleg a legjobb arcát mutatja, hogy visszanyerje a bizalmát. “Nagyon jól érzik magukat most együtt. Boldogok, hogy együtt lehetnek, Justin-nak amúgy sem volt soha senki olyan fontos, mint Selena, most pedig idősebb fejjel már azt is látja, hogy a legjobbat érdemli.

Hát, sok boldogságot skacok!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.