Kövess minket

Bulvár

Selena Gomez és The Weeknd Párizsban

Nem véletlenül hívják a szerelem városának

Megosztva

Figyelem, Abelena fanok! Épp most lettünk megáldva egy nagyon édes képpel Selena Gomezről és The Weekndről.

Selena és The Weeknd, akinek valódi neve Abel (innen az Abelena becenév, ha esetleg valaki összezavarodott volna) egy szuper cuki képet lőtt az after partin Weeknd párizsi koncertje után. A kép vírusként terjed Twitteren, legalábbis a rajongók között.

[twitter]https://twitter.com/SelenaGomezNews/status/837346732103053314[/twitter]
Úgy tűnik Sel oda van a srácért és ezt ő láthatóan nem is bánja. Tulajdonképpen ez az első alkalom, hogy olyan fotót posztolnak, amin úgy tűnik, hogy egy párt alkotnak. Korábban már jelentek meg róluk képek a tudtuk nélkül konténer mögött elcsattanó csókról és olaszországi nyaralásról is, de a most nyilvánosságra került képen mindketten a kamerába néznek.

A sztori: kicsit furcsa, hogy Párizsban van a barátjával, miközben legutóbbi exe, Bella Hadid is épp ott van. Ráadásul nagyon dögösen vonul a H&M Show kifutóján, miközben pár méterrel tőle The Weeknd énekel. 

[twitter]https://twitter.com/TheWeekndBible/status/837310583988973571?ref_src=twsrc%5Etfw[/twitter]
Van egy olyan érzésünk, hogy Selena egy kicsit próbál versenyezni Bellával. Sminkese egy meglehetősen szaftos fotót készített róla, ami felkerült az Instagram oldalára is. Ez reakció volt arra, hogy Bella egy meglehetősen szexi képet töltött fel magáról, miután Sel és The Weeknd felfedték kapcsolatukat. 

Forrás: cosmopolitan.com


Érdekes módon Selena első alkalommal jelent meg The Weeknd Snapchetjéről, ugyanazon az éjszakán, bár Abel nem volt a kamera mögött. Míg ő a színpadon volt, valaki snapchatelt a showról The Weeknd felhasználónevéről. Egy aranyos videó volt Selenáról, miközben a Can’t Feel My Face-re táncolt a backstage-ben. 

[twitter]https://twitter.com/SelenaGomezNews/status/837315166740037633?ref_src=twsrc%5Etfw[/twitter]  
Nyilvánvaló, hogy Selana még egy kislány, de ez még nem ok arra, hogy elbizonytalanodjon. A világ arról beszél, hogy Bella milyen dögös, miközben Selena mindenkit emlékeztet, hogy The Weeknd most már vele van és nem vak. 

(Via)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés