Kövess minket

Hiphop

Semmiképp se hagyd ki a Flatbush Zombies új albumának beharangozó kisfilmjét

A mű igaz történet alapján készült.

Megosztva

Forrás:

Mi a teendő akkor, ha az új lemezed pont azon a napon (ma!) jelenik meg, mint Cardi B friss motyója? Erre az égető problémára keresi a megoldást a Flatbush Zombies a csütörtökön kidobott, Vacation The-Movie című kisfilmjében. A majd’ 10 perces videóban a New York-i trió egy útszéli kajáldában üldögél, miközben azon agyalnak miként lehetne elérni, hogy az emberek az ő cuccukra menjenek rá a kollegináé helyett. A kisfilm elején a srácok kétségbeesetten böködik a tányérjukon lévő ételt, de nem csúsznak a falatok. Végül átlendülnek a holtponton, és ötletelni kezdenek. Az asztalnál elhangzó minden egyes javaslatra rövidke vizuállal egybekötve hallgathatunk bele a Vacation Hell albumon szereplő számokba.

Később aztán – szerencséjükre – három híresség is feltűnik az étteremben, akik egyáltalán nem restek egyenként belemászni a skacok arcába, különböző, jónak nem feltétlen nevezhető tanáccsal. Erick Arc Elliott-ot a zeneszerző, Lin-Manuel Miranda oktatja ki amiért nem csinálja meg a haját normálisan, Zombie Juice-nak nem más, mint Ice-T ad fontos infókat a „pimpeskedésről”, míg Meechy Darko-t a színész, John Leguizamo oltja szanaszét.

Azon túl, hogy a filmecske kimondottan viccesre sikerült a klipkezdemények baromi jól kidolgozottak, így csak bízhatunk benne, hogy netán valamelyikből teljes verzió is készül.

[vembed youtube=”7snvaAmSHo8″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés