Kövess minket

Film

Seth Rogen szétröhögte a ‘8 mérföld’ meghallgatását, ahol Sajtos Bob szerepére jelentkezett

Megosztva

A napokban jelent meg Seth Rogen új önéletrajzi könyve, a Yearbook, amelyben a színész többek közt elmeséli, miként röhögte rommá Jason Segel (Így jártam anyátokkal) társaságában a ‘8 mérföld‘-es meghallgatását.

Rogen elmondása szerint a 2002-es hiphop dráma film meghallgatása karrierjének legfurcsábbja volt, a rendező nem volt hajlandó beszállni a dialógusba Rogennel, mivel az számára “túl rapperes volt”, így muszáj volt magával hoznia valakit, akivel eljátszhatta a jeleneteket. “Ez totál őrület” – kommentálta a színész a pillanatot. A választása barátjára és kollégájára, Jason Segelre esett, aki a főszerepet (Nyúl) nézte ki magának, míg Rogen egy mellékkaraktert, Sajtos Bobot lőtte be. Felváltva méretettek meg, míg a másikuk besegített az adott jelentben, de az egész meghallgatás egy katasztrófa volt Rogen visszemlékezése szerint.

A meghallgatások a legjobb esetben is kínosak. Ehhez hozzájött, hogy az egyik legjobb barátom bámult, miközben próbáltam eljátszani a szerepet, ráadásul mindketten detroiti hiphop arcokat játszottunk, ami a legtávolabb állt tőlünk” – írja a könyvében. Rogen és Segel pár sornyi szöveg után nem bírta tovább és egymás képébe röhögtek. “Sírva nevettem, de Jason is. Konkrétan nem tudtuk végigcsinálni a meghallgatást, ahogy elindult egy jelenet elröhögtük magunkat” – mesélte. A két színész végül sírva-nevetve távozott a meghallgatásról.

A balga, de lojális füves arc, Sajtos Bob szerepét végül Evan Jones kapta meg, míg a főszerepet Eminem, a 8 mérföld pedig hatalmas siker volt, de azért nagyon megnéznénk azt a verziót is, amelyben Rogen és Segel szerepelnek.

(Screen Rant)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés