Kövess minket

Pop

Shakira, Shakira!

El sem hisszük, hogy a kolumbiai énekesnő egy vadonatúj számmal lepett meg minket. A Try Everything, melyet Shakira a Zootopia animációs meséhez készített nem nélkülözte Sia segítségét sem. Szomorú vigasz, de legalább valakinek haszna van az ausztrál énekesnőből.

Megosztva

Shakira, a mesében egy Gazelle nevű karakternek kölcsönzi a hangját. Rajta kívül felcsendül majd Ginnifer Goodwin, Idrisa Elba, Jasona Bateman és Alana Tudyk hangja is. A filmet rendezte Byron Howard, Rich Moore és Jared Bush, melyek közül utóbbi egyben a forgatókönyvíró is. A magyar mozikban március elején kezdik majd vetíteni.

[vembed youtube=”_jYhHMCkj3M” ]
Shakira, teljes nevén Shakira Isabel Mebarak Ripoll, 1991-ben kezdte meg zenei karrierjét. Az első nagy sikert a Magia felvétel hozta, melyet a Peligro követett 1993-ben. A hivatalos debütálására 1996-ig kellett várni. a Pies Descalzos (1996) albumot követték csak az igazán nagy sikerű lemezek: Dónde Están los Ladrones? (1998), Laundry Service (2001), Fijación OralVol. 1 (2005), Oral Fixation Vol. 2 (2005), She Wolf (2009), Sale el Sol (2010) és a Shakira (2014). Shakira legnagyobb slágereit senkinek sem kell bemutatni: Whenever, Wherever, Underneath Your Clothes, La Tortura (feat. Alejandro Sanz), Hips Don’t Lie (feat.Wyclef Jean), Beautiful Liar (feat. Beyoncé), Waka Waka (This Time ForAfrica) vagy a Can’t Remember To Forget You (feat. Rihanna).

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés