Kövess minket

Események

Shalom’ album-újrajátszó koncert

Az Akvárium Klub két ünnep között, december 29-én egy különleges koncerttel készül. Akik nem tudtak részt venni az Anima Sound System teltházas szeptemberi A38-as Shalom-előadásán, azok számára a KisHall kapuja nyitva áll.

Megosztva


Az Anima Sound System a magyar elektronikus tánczenei színtér egyik irányadó alakulata. A formáció legnagyobb erőssége a bátorság, mely főként abban nyilvánul meg, hogy időről-időre képes megújulni. A bandában annyi energia van, hogy képesek feladni a már bevált megszokott sémákat.

[vembed youtube=”I4bOuWpCoYc” ]

Az együttes állandóan változó produkciójának különlegessége a változatos stílusok tónusában rejlik: modern elektronikus tánczene, reggae és dub, hip-hop és triphop, slágerek, hagyományos dalok és zenei kísérletek, szerelem és politika, zaj és puhaság, magyar népzene, klezmer és afrobeat, múlt és jelen.

[vembed youtube=”7o1nV6-fOAQ” ]

Az Anima Sound System ezúttal persze sok újkorszakos Anima-sláger (Csinálj gyereket, Tedd a napfényt be a számba, Crossroads, Sweet Salvation stb) előadása mellett megint és utoljára legendás vérbeli dub-reggae albumára, a Shalomra koncentrál, s annak húszadik születésnapján visszanyúl a gyökerekhez, s előadja azt számról számra, az eredeti felállás frontembereivel, Bognár Szilviával, Prieger Szabolccsal és Németh Tamással együtt. Are You Ready?

Forrás: akvariumklub.hu

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük