Kövess minket

Bulvár

Shaquille O’Neal átvállalta egy balesetben elhunyt fiú temetési költségeit

Nem ez az első jótéteménye a legendás kosárlabda játékosnak.

Megosztva

Forrás:

Instagram Live-on lett véletlenül öngyilkos az az atlantai fiú, akinek a temetését egy nem várt forrásból oldja meg a család. A 13 éves Malachi Hemphill egy fegyverrel a kezében jelentkezett be élőben, és bár sokan figyelmeztették a kommentek közt, hogy be kéne húznia a biztosító kart, a fiú kezében pont a bekapcsolásakor sült el a fegyver. Édesanyja szerint, a fiú az egyik ismerősétől szerezhette be a fegyvert, mely végül a végzetét okozta.

Az eset természetesen nagy sajtónyilvánosságot kapott, és eljutott Shaquille O’Neal volt kosárlabdázóhoz is, akinek amúgy háza is van Atlantában. Shaq mélyen megrendült az esettől és felajánlotta a segítségét a családnak, amit ők örömmel vettek, mivel a fiúnak nem volt biztosítása. 

Az NBA korábbi sztárja állja tehát a temetéssel járó összes költséget, hisz ahogy egy interjúban fogalmazott, csak elképzelni tudja mit érezhet ilyenkor egy család, és hogy egy anyának sem kéne ezt átélnie. Shaq amúgy folyamatosan segít a környéken lévő családoknak, csak nem igazán veri ezeket nagy dobra.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés