Kövess minket

Hiphop

Shy Balenci menetel tovább, most éppen egy miami rapperrel készített közös lemezt

ShyWorld worldwide!

Megosztva

Forrás:

Áprilisban már ámuldoztunk egy sort egy bizonyos Shy Balenci művésznevű budapesti srácon, aki nem csak a vokáljait, de a producerei munkákat is maga végzi a cumóin, mindezt ráadásul amerikai színvonalon. Balenci egy Miami rapperrel, 3rdivison-nel is összehaverkodott, akinek segítségével egy producerekből és rapperekből álló kollektíva is felállt (Shysupply). A kettős most egy közös stúdió albummal jelentkezett, szigorúan az újhullámot lovagolva hangzásban. Na de inkább átadjuk a szót Balencinak.

A „ShyWorld” albumot tavaly májusba neveztük el 3rdivison-nel hogy egy bevezető albumot hozzunk létre a shysupply bemutatására A közös munka online folytatódott, mivel ő Miamiban él. Az albumon én csináltam az alapok nagy részét illetve a mix mastert is. Szinte minden szöveg freestyle az albumon, ezzel is bemutatva a saját stílusunkat. A számok nagyon hamar megvoltak de hónapokig mixeltük és mastereltük őket, hogy elérjük a kívánt hangzást, persze tökéletesnek sosem fogjuk tartani.

Az album minden streaming oldalon megtalálható, illetve a YouTube és Soundcloudon is. Vizuál is várható, illetve a következő albumon is elkezdtem dolgozni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés