Kövess minket

Sziget

Sia, Noel Gallagher és a CHVRCHES csinál ma bulit a Szigeten

Az eddigiektől eltérően idén nem vasárnappal zárult a Sziget – hétfőn nem is akármilyen fellépők folytatják még a sort.

Megosztva


Talán az eddigieknél kisebb tömegre számíthatunk a mai napon, hiszen lement a hétvége és a Rihanna-láz – pedig felhozatalban ez az egyik legerősebb nap a Szigeten: a Nagyszínpadon a Kaiser Chiefs és az Oasis egykori tagja, Noel Gallagher melegíti be a tömeget Sia előtt, aki remélhetőleg kevésbé okoz majd csalódást, mint Rihanna, és egy táncolós, energikus koncerttel mutatkozik be Magyarországon.

Lesz Confetti Party is ma ugyanitt, a Noel Gallagher-koncert előtt, utána pedig rengeteg szemét a földön.

[vembed youtube=”nYh-n7EOtMA” ]

Az A38 színpadon három brit együttes, a Tourist, a CHVRCHES és a TroyBoi lép fel, valamint az amerikai, indie-rockot játszó Neighbourhood. Végül éjfél előtt a francia M83 zárja a bulit.

A Világzenei színpadon, ahol általában kellemes élmények érik a random koncertekre vadászókat, ma a hazai Cimbaliband után az olasz Mau Mau, a kolumbiai LA-33 és Systema Solar, utánuk pedig Lajkó Félix lép színpadra.

A Telekom Arénában Nicky Romero adja majd a zenét a veretéshez hajnalban, előtte a magyar Belocca és a lengyel Blinders után a Volt & State zenél. Végül, már hajnali 4-től a belga Yves V-re lehet csapatni a majdnem-afterparty-t.

A Petőfi Rádió-VOLT Fesztivál színpadon A Dal 2016 győztese, Freddie énekel a korai sávban (16:30), utána jön a SuperStereo, az Anima Sound System, a 30Y, Odett, éjfél után pedig Tesco Disco lesz.

Az Európa színpadon a dán Palace Winter, a német Fatoni, a belga La Smala, a luxemburgi Say Yes Dog, illetve a cseh En.Dru mutatkozik be.

A Blues kocsmában lehet Paddy and the Rats-re tombolni, aki pedig szofisztikáltabb szórakozásra vágyik, a Fidelio színpadon találja meg a számítását, ahol az állandó program, az Óbudai Danubia Zenekar, a Talamba Ütőegyüttes, és az operaóra mellett a Párnitzky Quartet is fellép majd.

Az Afro-latin-reggae faluban Samba Fever címmel afro-brazil táncshow kápráztatja el a közönséget 19:30-tól, később kubai dj-k, Jose Dj és Dj Salazar pakolják a lemezeket.

A Budapest Park tribute színpadon a The Bits Beatles-számokat játszik, a Hollywood Rose pedig Guns ‘N Roses slágereket.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés