Kövess minket

Campus

Simán lenyomta a Tankcsapda a Wellhellót

Egyértelműen a Tankcsapdára voltak a legtöbben kíváncsiak a Campus Fesztiválon.

Megosztva

Ha már Debrecen, fesztivál, akkor Tankcsapda – ez az a koncert, ami szinte kötelező a helyieknek, és ez meg is látszott szombaton a Campus Fesztiválon. Az este fél 10-re meghirdetett koncertre brutális tömeg érkezett, a rockerektől a hipsztereken át a miniruhás kacsaszájjal szelfiző műnőkön át a diszkósokig minden réteg képviseltette magát (pedig emlékezzünk csak, hogy a Wellhellóra is mennyien jöttek, de összességében a Csapda simán verte őket). Lukács Laciék a tőlük elvárható módon letolták a bulit, sok-sok új számmal (ezeket mi annyira már nem ismerjük), de amikor felcsendült 1-2 klasszikus, például a Fiúk ölébe a lányok vagy a Rock&Roll rugója, akkor azokat azért mi is el tudtuk énekelni.


Sok szempontból talán a szombati napi program lett a legzúzósabb, ezt a fesztivál összetétele is jól mutatta, ugyanis az 1 négyzetméterre jutó rockerek száma alaposan megugrott, de ez nem jelentette azt, hogy a virágfüzéres lányok teljesen eltűntek volna. Ezek a virágok egyébként iszonyatosan trendiek manapság, bár a nulladik napon még arra gyanakodtunk, hogy ezeket ingyen osztogatják a bejáratnál, de nem.

Még az egyébként elektronikus-pszichedelikus vonalon mozgó Zagar is bekeményített, lényegesen progresszívebbek voltak a néhány évvel ezelőtti önmaguknál. A koncertjükön szerintünk indokolatlanul kevesen voltak, ehhez lehet hozzájárul a viszonylag korai, 19.45-ös kezdés is, de az is biztosan közrejátszott, hogy a nagyszínpadon ezzel párhuzamosan Brains ment. Ők egyébként nagyon aranyosak voltak, körülbelül 1,5 perc alatt megszámlálhatatlanul sokszor éljenezték Debrecent, a Campus Fesztivált, a várost, a lakosságot, és ismét csak Debrecen dicsérete jött, ez azért – még ha kicsit sok is volt – bejött a közönségnek.

Most egy év pihenés jön, de jövőre, 2017-ben érkezik a jubileumi, X. Campus Fesztivál. Te ott leszel? 

Nézd meg a szombati napról készült galériánkat!

[gembed G=foto-campus-fesztival]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés