Kövess minket

Hiphop

Siska Finuccsi ezúttal egy diss trackben osztja ki Lil G-t

Némi fáziskéséssel ugyan, de itt a válasz.

Megosztva

Forrás:

Mikor már szépen lassan mindenki túltette volna magát Lil G két évvel ezelőtti, Mert itthon a rap én vagyok kijelentésén, egyszer csak befutott Siska Finuccsi Play Back című „új” trackje, melyen a tatabányai veterán – mit szépítsük – szimplán elküldi a p*csába a fiatal nyíregyházi „kolléganőjét”.

Siska közvetlenül a balhé kirobbanásakor is a frontvonalban volt már, hiszen egy Free Da Mic interjúban tulajdonképpen felvezette azt, amit most Dj Arre lemezén rímekbe szedett: vagyis, hogy nagyon felhúzta magát, vagy ha lehet, még annál is jobban. A számból inkább nem idéznénk, mert az nyomdafestéket nem igen tűr, viszont alább csekkolható az attak, korhatár nélkül.

[vembed youtube=”CtgdaAJ6BwY” ]A Play Back egyébként tegnap került ki a Bloose Broavaz hivatalos YouTube csatornájára, ahol aztán megállás nélkül záporoztak a kommentek – némileg meglepő módon – leginkább Lili mellett. A hozzászólók szerint Siska ezúttal túl messzire ment, hiszen mégis csak egy tizenéves leányzóról van szó, aki mellesleg nemsokára Tibbah és Rizkay Beatmaking sorozatában tűnhet majd fel, mint közreműködő.

„Köszönöm, hogy elmondtál helyettem mindent. Ez a dal akkor készült, amikor az ominózus kijelentése miatt berágtam. Andriska albuma majdnem 2 évig készült és ezért hallható csak most ez a dal is… Ami nem Beef! Ugyanis én nem így beefelek!! Ez a szöveg egy „tudd, hogy értsd helyzet” a miheztartás végett, egy fiatal feltörekvő lánynak, aki lehet, hogy nem gondolta át, amit mondani/írni akart. Ennyi. Részemről biztosan.

Mindentől függetlenül sok sikert kívánok neki a továbbiakban és szívből remélem, hogy a kötelező trash cuccokon kívül sok más maradandó es tartalmas dalt is ad majd a rajongóinak” – ezt pedig már maga Siska írta a szám alá, kicsit talán mentei próbálva a menthetőt.

The End (?)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés