Kövess minket

Események

Skrillex, Halsey, Teezo Touchdown, újabb Sziget neveket jelentettek be

Megosztva

Újabb sztárokat dobott a köztudatba a Sziget. A most bejelentett majd 50 fellépő közt szerepel az Oasis első nagylemezével turnézó Liam Gallagher, az idénre új albumot ígérő énekesnő Halsey, az elektronikus zene egyik modern nagyja Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, de érkezik Raye és Tom Odell is.

A most bejelentett nevekkel folytatjuk, de még nem fejeztük be azt a sort, melyből mindenki kedvére válogathat” – kezdte a legfrissebb bejelentést Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

A Nagyszínpadra várjuk idén az elektronikus zenei Grammy-rekordert, arénák és fesztiválok fő fellépőjét, Skrillex-et is” – mondta Kádár. Skrillex az utóbbi időben olyan előremutató és avantgárd hírességekkel dolgozott együtt, mint Fred again.. vagy Four Tet, hatalmas sikerrel. „ Milyen szerencsés egybeesés, hogy az elektronikus zenei „dreamteam” tagjai ugyanazon a napon, a Sziget zárónapján lépnek fel a fesztiválunkon; Skrillex-et Fred again.. követi a Nagyszínpadon, majd ezután kezd a Revolut Színpadon Four Tet” – tette hozzá sokat sejtetve a főszervező.

A Sziget mostani bejelentése tehát a Nagyszínpad mellett a Revolut Színpad, a Bolt Party Aréna és a Colosseum fellépői közül is felsorol újabb neveket. Íme a teljes névsor: Liam Gallagher, Halsey, Skrillex, Janelle Monáe, Raye, Tom Odell, LANY, Yves TumorMarc Rebillet, és ABC sorrendben: Anfisa Letyago, Apashe with Brass Orchestra, Archie Hamilton, Ari Abdul, Camo & Krooked b2b Luude, Charlie Sparks, Colyn, Dyen, Editors, Enrico Sangiuliano, Franc Moody DJ set, Goldband, Job Jobse, Kevin de Vries, KI/KI live, Kiasmos live, Lachesi, Len Faki, Loco Dice, LP Giobbi, Mannequin Pussy, MØ, Modeselektor, Neil Frances, Nico Moreno, NTO live, Rebūke, Sam Paganini, Sarah Story, Sven Väth, Teezo Touchdown, Tinlicker live, Tkay Maidza, Venerus, VICTORIA, Whipped Cream … és hamarosan érkeznek majd a továbbiak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük