Kövess minket

Elektronikus

Skrillexet ez a két drum and bass album győzte meg, hogy DJ-znie kell

Sonny visszaemlékezett a kezdetekre.

Megosztva

Forrás:

Még mielőtt beszakította volna mindenki fejét a brosteppel a My Name Is Skrillex című kiadványán, Sonny Moore a From First to Last nevű emo banda élén turnézgatott. 2004-ben épp Salt Lake City-ben koncerteztek, Sonny pedig betért a közelben lévő egyik lemezboltba. A tulaj örömmel segített válogatni a zenésznek, és mutatott is neki pár dnb lemezt. Ez volt az a pillanat, mikor megszületett Skrillex.

[twitter]https://twitter.com/Skrillex/status/1005175731683389440[/twitter]A producer erre egy Twitter bejegyzésben emlékezett vissza, mint írja DJ Baron „Operation Pipe Dream„-je, valamint a Pendulum „Hold Your Color„-ja volt az a két lemez, melynek megvétele után elhatározta, elektronikus zenei karrierbe kezd. Már előtte is szerette a stílust, de ez volt a fordulópont, a többi pedig már történelem.

És ha már dnb, Skrillex pont nemrég készített remixet a Pendulum  “The Island Pt. 1 (Dawn)” című dalához, mely az ausztrál banda The Reworks című remixlemezén kap majd helyet. Alább lehet is csekkolni.

[vembed youtube=”5iU9HZ6xQps” ](YourEDM)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés