Kövess minket

Hiphop

Smokepurpp megmagyarázta, miért sikerült borzalmasra a virális freestyle-ja

Röviden: rommá volt tépve.

Megosztva

Forrás: YouTube

Smokepurpp az elmúlt hetekben egymás után kapja a pofonokat az élettől. Az egész azzal kezdődött, hogy habár ragaszkodott ahhoz, hogy nem áldozott le a csillaga, „Florida Jit” című új albuma ennek ellenére kínosan alacsony példányszámban fogyott, majd azzal folytatódott, hogy az internet felkapta egy tavalyi freestyle szereplését, és szanaszét oltotta.

A Twitteren, YouTube-on, valamint Instán kerengő freestyle Tim Westwood rádióműsorában esett meg, Purpp az interjú után közel 40 percig rögtönzött, de a performansz enyhén szólva is hagyott kivetnivalót maga után. A rapper többek közt random nyögésekkel, folyamatosan ismétlődő sorokkal, cringe éneklésekkel töltötte ki az időt, de egyes rímek színvonala és értelme is erősen megkérdőjelezhető volt. Alább egy vicces válogatás a freestyle-ból, de ide kattintva át lehet élni a teljes verziót.

[vembed youtube=”lqTzPjFmthU” ]A mém státuszba lépett freestyle-on annyit nevetgélt az internet, hogy a téma még Purpp egyik Instagram Live-ja során is feljött, így aztán a rapper kénytelen volt reagálni rá. Mint elmondta, iszonyatosan be volt tépve, mivel pont az interjú előtt tolt el egy tasaknyi bivalyerős angol füvet, amihez nem volt hozzászokva, mivel hetekkel előtte Amerikában csak szar cucc pörgött nála. Ehhez még hozzájött, hogy nem volt rá felkészülve, hogy freestyle-oznia kell, mivel Westwood az interjú után dobta be, hogy akkor most jöhet a freestyle, mivel ebben a műsorban ez a hagyomány. Kifogás lenne Purpp érvelése?

[instagram]CDAXbGSAtnv[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés