Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg: A Death Row Records-nak az én kezembe kéne lennie

Megosztva

Snoop Dogg a Def Jam után egy másik legendás hiphop kiadót, a jelenleg tetszhalott állapotban lévő Death Row Records-ot is felvirágoztatná, legalábbis erről beszélt egy új interjúban.

A rapper a Gillie Da Kid és Wallo vezette Million Dollaz Worth of Game podcast vendége volt, ahol elmondta, hogy véleménye szerint neki kéne igazgatnia a Death Row-t.

„Úgy gondolom az egész Death Row-nak az én kezembe kéne lennie. Nekem kéne vinnem. Úgy ahogy most a Def Jam-nél fontos pozícióban vagyok, a Death Row még többet jelent nekem, mivel segítettem létrehozni. Át kéne adniuk nekem, hogy pörögjön a merch és hogy be tudjunk vonzani új West Coast előadókat” – fejtette ki.

Snoop hozzátette, hogy ha a Death Row egy asztal lenne, akkor ő jelképezné az egyik lábát annak a bizonyos asztalnak, és ha ő 5 évvel ezelőtt megkapta volna a legendás ’90-es évekbeli label vezetését, akkor olyan előadókat kötött volna le, mint Roddy Ricch, Ty Dolla Sign, YG, sok más sok nyugati-parti rapper mellett.

Snoop amúgy utalt rá, hogy nem csak álmodozik erről, hanem akár valósággá is válhat a terve. „Azt csiripelik, hogy hamarosan felém szállhat a kiadó” – mondta.

„Rengeteg nagyszerű zene van ott, ami nincs kiaknázva. Egy kismadár azt csiripelte, hogy hamarosan felém szállhat a kiadó, és ha így lesz, mindent megvalósítok, amit itt elmondtam…Ha Def Jamet fel tudtam hypeolni, akkor képzeljétek mi mindent tudnék a Death Row-val kezdeni.”

A Death Row Records jelenleg a Blackstone befektetési vállalat tulajdona.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés