Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg anno majdnem a katonaságot választotta a rap karrier helyett

Megosztva

Snoop Dogg elárulta, hogy majdnem belépett az amerikai légierőhöz, mielőtt zenével kezdett el foglalkozni. A nyugati parti rap-legenda a hétfői Emlékezet napja alkalmából az Instagramon tisztelgett a katonák előtt, miközben elmesélte, hogy tinédzserkorában azt tervezte, hogy jelentkezik a hadseregbe – de az utolsó pillanatban visszalépett.

1989, ember. Végre elérkeztünk az érettségihez, igaz? Szóval elmentünk a Long Beach-i regisztrációs irodába a belvárosban. Én, Duke és még pár haver. Szóval ott voltunk és kitöltöttük a papírokat, bámultam a kérdéseket, és próbáltam eldönteni, hogy ‘Tényleg végig akarom-e csinálni ezt az egész légierős dolgot?‘ – mondta Snoop, majd így folytatta:

„Mondtam Duke-nak, hogy ‘Duke, adj egy percet. Mindjárt jövök, megyek a kocsiért. Elmentem a kocsihoz, és nem jöttem vissza. Aztán négy évvel később a haverom igazi veterán lett, a légierő katonája. Ezért szeretlek, haver. Értékelem a szereteted, haver. Minden katona odakint, tudjátok, hogy szeretlek titeket” – mesélte.

Snoop Dogg édesapja, Vernell Varnado a vietnami háborúban szolgált, kitüntetést is kapott, amiért négy találat érte szolgálat közben. Unokatestvére, Nate Dogg 17 évesen csatlakozott a hadsereghez, miután kibukott az iskolából, három évig szolgált, 1989-ben szerelt le.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük