Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg, Dr.Dre és Suge Knight zenét lopott?

A három veterán, egy Los Angeles-i rap csapat szerint, 1993-ban tokkal-vonóval lenyúlta az egyik számukat.

Megosztva

Elöljáróban csupán annyit, hogy a most következő történet meglehetősen furcsa. Egy ismeretlen hip hop csapat Los Angeles-ből, a napokban beperelte Snoop-ot, Dre-t, Kurupt-ot, Warren G-t, Suge Knight-ot és a már elhunyt Nate Dogg-ot is egy füst alatt. A kétszemélyes brigád azt állítja, hogy az előbb felsorolt sztárok meglopták őket. Méghozzá egy zenével.

A vád szerint a két ismeretlen rapper 1991-ben megmutatta egyik szerzeményét, az “Ain’t No Fun”-t Suge Knight-nak, aki akkor a Death Row Records feje volt, azért, hogy talán leesik nekik egyik szerződés a világhírű kiadónál. Ott volt ekkor Snoop Dogg, Kurupt és Dr.Dre is a stúdióban.

A két meg nem nevezett rapper végül nem szerződött le a Death Row-al, viszont állításuk szerint azok, nem túl elegáns módon, ellopták a számukat. Az “Ain’t No Fun” két évvel később, 1993-ban, Snopp Dogg lemezén a „Doggy Style”-on landolt, legalábbis a Los Angeles-i arcok szerint…

[vembed youtube=”V8qgp3yT1rQ” ]

Az ügy érdekessége, hogy miért titkos az, hogy kik azok, akik beperelték a Hip Hop mogulokat. És, hogy miért húsz évvel később hozakodtak elő ezzel a dologgal.

A két ismeretlen visszamenőleg követeli a jogdíjakat a szám után, sőt még kártérítést is akarnak a sztároktól.
A megvádolt arcok közül, eddig még senki sem reagált.

(TMZ.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés