Kövess minket

Aztaa

Snoop Dogg elárulta, hogy mennyi füves cigit tol el manapság naponta, tíz év alatt harmadolta az adagját

Megosztva

Snoop Dogg imádja a füvet és a fű is imádja a rappert, ez nem újdonság. Az viszont érdekes kérdés, hogy a gyárkémény rapper pontosan mennyi füstöt tüdőz le naponta, erre volt kíváncsi a TV-s személyiség, Martha Stewart az új podcastjában, ahol Snoop volt a vendége.

Martha és Snoop különös barátságot ápolnak, a 80 éves üzletasszony és műsorvezető meglepően jól kijön a rapperrel, akivel amúgy közös főzőműsort is vezetnek a VH1 csatornán, így aztán kézenfekvő volt, hogy Snoop legyen Martha friss podcastjának az első meghívottja.

„Az nem kérdés, hogy Snoop szív-e, vagy nem. Azt viszont el tudod mondani, hogy mennyi vicces cigit szívsz el naponta?” – tette fel a kérdést Martha, mire Snoop örömmel válaszolt.

Attól függ. Ha TV műsort rögzítünk, akkor olyan 15 cigit tolok el naponta, de ha a stúdióban zenét készítünk, akkor 25 körül szoktunk tekerni. Amikor veled vagyok Martha, te vagy a másodkézből kapott füstkirálynő. Teszek róla, hogy minden kifújt füst neked jusson” – poénkodott a rapper.

Martha ráadásul nem is bánja a sok füstöt. „Ez az egyetlen alkalom, mikor megkapom azt a csodás füstöt. És el kell, hogy mondjam, hogy nagyon jól érzem magam tőle. Nem zavar a koncentrálásban, sőt talán jobban is vagyok tőle, és fáradt sem leszek, ellentétben azzal, amit mások mondanak a marihuána hatásáról. Fantasztikusnak gondolom” – tette hozzá.

Napi 15-25 joint talán csak Snoop mércével nem hangzik soknak, de mint a HipHopDX kiemeli, a rapper úgy tűnik az elmúlt 10 évben keményen csökkentette az adagját, hisz egy 2012-es Reddit kérdezz-felelek során még azt állította, hogy 81 füves cigit gyújt meg naponta. Akkor azt is felfedte, hogy 164 nap volt a leghosszabb időszak, amikor nem tépett. Persze az is lehet, hogy a csökkenés mögött nem az öregedés (Snoop már 50 éves), hanem az áll, hogy több és erősebb zöldit töm a bluntokba, hisz a rappernek saját fűmárkája is van „Leafs By Snoop” néven, tehát van lehetősége kísérletezésekre.

Alább hallgatható a teljes podcast.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés