Kövess minket

Bulvár

Snoop Dogg elárulta, hogy retteg a lovaktól

Megosztva

Snoop Dogg a Double G News legújabb epizódjában elárulta, hogy fél a lovaktól.

A 2020-ban felvett, de csak a múlt héten kirakott epizódban a rapper felfedte, hogy enyhén szólva nem rajong a lovakért, miután vendége, Tiffany Haddish elmesélte, hogy lótenyésztő szeretne lenni. „Félek a lovaktól” – jelentette ki Snoop Dogg. „A mai napig, Tiff. Nem tudom, hogy miért, de kurvára félek tőlük„. Miután Haddish megkérdezte, hogy igazat mond-e, vagy csak rommá van tépve, Snoop így folytatta: „Annyira komolyan mondom. Soha nem láttál még lefilmezve lóval. Voltam már struccokkal, leguánokkal, mindenféle szarsággal, de lóval soha. Ne jöjjenek a közelembe, de nem tudom miért.”

Snoop azt is elárulta, hogy a feleségének egyszer volt egy lova, de ő nagyon távol tartotta magát tőle: „Nem fogok találkozni ezzel az állattal, mert nem adom a lovakat. Talán egy nap valaki bemutathat nekem egy kiscsikót. Egy kis szamarat, vagy valami, akivel megtanulhatom, hogyan kell nyugodtnak lenni körülöttük.”

Tény, hogy Snoop eléggé be volt tépve az epizód alatt (mikor nem ugye?), de amiről beszél az egy létező fóbia, úgy hívják, hogy equinophobia.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés