Kövess minket

Bulvár

Snoop Dogg elmesélte, hogy miként idegesítette Michael Jacksont a füstölésével

Megosztva

Snoop Dogg nemrég visszaemlékezett a pillanatra, mikor Michael Jackson arcába fújta a blunt füstöt, amit ő nem igazán értékelt.

Snoop Andy Cohennel beszélgetve idézte fel a pillanatot, amikor felbosszantotta MJ-t. 2008 májusában mindkét zenész részt vett és fellépett a néhai divattervező, Christian Audigier vegasi születésnapi partiján. A koncertjük után Snoop visszament az öltözőjébe, és rágyújtott egy füves cigire, de rászóltak, hogy vigyázzon, mert közvetlenül Jackson öltözője mellett van. Snoop azt mondja, hogy hitetlenkedve felugrott, kinyitotta az ajtót, és egy csomó füstöt fújt a folyosóra, MJ pedig pont ott állt, ránézett, és azt mondta neki: „Snoop, ne csináld ezt”.

Ez a füstös találkozás nem ártott túlságosan a kapcsolatuknak, mivel Snoop azt mondja, hogy közös számot is rögzítettek egy jótékonysági dalhoz, de fogalma sincs, hogy kinek a birtokában landoltak végül a vokálok.

Ha már Snoop, a legenda nemrég Benny The Butcher új, „Everybody Can’t Go” című albumán tűnt fel a „Back Again” című dalon, alább lehet csekkolni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés