Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg és Eminem kibékültek

Nem lesz itt semmiféle beef.

Megosztva

Forrás:

Pont kerülhet az elmúlt hónapok legfeleslegesebb beefjére, Eminem és Snoop Dogg között, miután az utóbbi biztosított mindenkit, nem feszül köztük ellentét.

Aki kimaradt volna, az egész azzal indult, hogy Snoop a The Breakfast Club vendégeként tavaly nyáron arról beszélt, hogy számára Eminem nincs ott a top 10 valaha élt legjobb rapper között, és azt is megemlítette, hogy Dr. Dre nélkül sehol sem lenne Em. Gondolatmenetét azzal zárta, hogy Eminem zenéje nélkül simán tudna élni, neki az aranykor rapperei a legfontosabbak. Eminemet állítása szerint váratlanul érte az utóbbi kijelentés, egyben a hangnemet is kikérte magának, meglepődve konstatálta, hogy egyik barátja mond róla ilyeneket egy interjúban. Ezután született a „Zeus” című dal, mely a detroiti MC decemberben megjelent deluxe lemezére került fel, ebben Snoopnak is beszól. Snoop annyit szúrt vissza, hogy addig jó, amíg Eminem puhány soraira nem válaszol. Ezen a ponton már nem csak a fanok, de a kollégák is egy beef kialakulását érezték a levegőben, Royce Da 5’9″, N.O.R.E., Daz Dillinger, és Joe Budden is arról beszélgettek, hogy lenne-e egyáltalán értelme a két rappernek nyilvánosan keménykedni, ahelyett, hogy megbeszélik a dolgokat a színfalak mögött.

Hát, most úgy tűnik, hogy valójában béke honol Eminem és Snoop között, legalábbis ez olvasható ki az utóbbi egyértelmű kijelentéséből, melyet egy nosztalgikus közös kép alatt tett közzé. „Kíváncsi vagyok, mi romlott el…!!” – írta egy fan egy fotó alá, amin Eminem épp Dr. Dre-vel és Snooppal ölelkezik.

Snoop válasza: „Semmi nem változott, jóban vagyunk”. Ezzel remélhetőleg befejeződött a félreértés szintjén megmaradó mini-beef.

[instagram]CJ9zizTgS3L[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés