Kövess minket

Gasztro

Snoop Dogg és Martha Stewart közösen sütnek-főznek ősztől a képernyőn

A “Martha & Snoop’s Dinner Party” valószínűleg az egyik legbizarrabb gasztroműsor lesz, amit valaha láttál…

Megosztva

A VH1 csatornánál gondoltak egy merészet, és összehozták a főzőműsor történelem legindokolatlanabb párosát egy közös showban. Ősztől, Snoop Dogg kötényt köt és beáll Martha Stewart mellé, hogy amolyan kuktaként segítse őt, különböző ételek elkészítésében.

A “Martha & Snoop’s Dinner Party” leginkább egy showműsorhoz lesz hasonlatos, ugyanis amellett, hogy a két híresség kotyvaszt egy stúdióban, sztárvendégek mennek hozzájuk vendégségbe, akikkel dumálgatnak és isznak miközben elkészül az étel.

És, hogy miket dobnak majd össze közösen? Tradicionális amerikai ételekkel készülnek (van olyan is?!), emellett pedig igyekeznek felhívni a figyelmet az egészséges táplálkozásra. Várjunk egy percet! Csak nekünk tűnik úgy ez a párosítás, mint egy jól kivitelezett logikai hátraszaltó? Amerikai koszt és egészség egy mondatban, na ne…

Snoop mindenestre nagyon izgatott, a forgatások már javában zajlanak, a szereplők és a készítők is azt ígérik, hogy a nézők nagyszerűen érzik majd magukat a televízió előtt, csak úgy, mint a szereplők a stúdióban.

Zárjuk le a dolgot egy 2008-as felvétellel, melyben Snoop vendégeskedett Martha Stewart főzőműsorában, ahol KRUMPLIPÜRÉT készítettek együtt! Hasonló konyhai bravúrokra számíthatunk tőlük újra!

[vembed youtube=”-Ocre0kXgvg” ]

(variety.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés