Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg: Imádkozzatok, hogy ne válaszoljak Eminem puha soraira

Megosztva

Forrás:

Bébiléptekben folytatódik Eminem és Snoop Dogg mikro-beefje, mely úgy kezdődött, hogy Snoop egy interjúban nem sorolta a személyes top 10 rapperei közé a detroiti MC-t, aki nem is ezen, hanem a hangnemen megsértődve visszaszólt egy „Zeus” című dalban, amit aztán így magyarázott: „Minden rendben volt, amit mondott az interjúban, egy bizonyos pontig. Az, hogy Dre hozta ki belőlem a legjobbat, maximálisan igaz, miért lenne ezzel a kijelentéssel bármi bajom? (…) Úgy érzem, inkább a hangnem, ami váratlanul ért, furcsálltam, hogy honnan jön ez neki? Pont az interjú előtt találkoztunk, szóval ez mi a szar? Teljesen meglepett. De még a hangnemen is túl tudtam volna tenni magam, de az utolsó mondata, miszerint „ha zenéről van szó, az enyém nélkül simán tud élni”, na ez már tiszteletlen kategória volt.”

Snoop az egész felhajtást eddig csöndesen viselte, de nemrég egy Eminem rajongói oldal kommentszekciójában ledobott egy kis figyelmeztetést: „Imádkozzatok, hogy ne válaszoljak arra a puha szarra” – szólt vissza Snoop, vélhetően Eminem „Zeus” soraira utalva, pár sírva nevetős emoji kíséretében.

Viccel? Diss trekket készít előre? Esetleg jön a nagy Eminem feat. Snoop kollab, és az egész csak marketingfogás volt? Kiderül a Rapperek Luxuskivetelben következő adásából!

[instagram]CJhDEOwrmgx[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés