Kövess minket

Film

Snoop Dogg is feltűnik egy rapbetétre az új SpongyaBob filmben

Megosztva

Forrás:

Az előző héten végre bemutatták az új SpongyaBob filmet, a SpongyaBob: Spongya szökésben-t, melyben Snoop Dogg-nak is jutott egy random rap jelenet.

A sorozat egyik veterán írója, Tim Hill által rendezett film premierjét többször kitolták, eredetileg tavaly került volna a mozikba, majd az idén nyári premiert kellett elhalasztani a koronavírus járvány miatt, végül a Paramount Pictures eladta a sugárzási jogokat a Netflix-nek, így vált nézhetővé november 5-én a film.

A történet szerint elrabolják SpongyaBob háziállatát, Csiguszt, ezért a kis sárga szivacs és barátja, Patrick egy menekítő küldetésre indulnak Atlantic City elveszett városába. A kalandjuk során a családi filmeknek megfelelően felismerik a barátság fontosságát, de betekintést nyerhetünk abba is, hogy a sorozat további szereplői, például Tunyacsáp, vagy Szandi miként ismerték meg először SpongyaBobot. A film egyben az első teljesen CGI-animált SpongyaBob film, a korábban megszokott 2D animációt ezúttal hanyagolták.

Az alapvetően gyerekeknek és füves felnőtteknek szóló filmben bizarr pontok is vannak, Keanu Reeves például egy bölcs ördögszekeret alakít, az egyik jelenetben pedig Snoop Dogg rappelve mutatja be El Diablo ördögi karakterét, akit nem mellesleg Danny Trejo alakít. Alább a rapbetét.

[vembed youtube=”izHXiBt_Sb0″ ]A filmben amúgy nem ez az egyetlen hiphop dal, hisz a stáblista alatt felcsendül egy új Swae Lee, Tyga, Lil Mosey kollab is, mely a „Krabby Step” nevet kapta, és hangzásra olyan, mintha egy óvodában Xanaxot osztottak volna a gyerekeknek.

[vembed youtube=”JikkoMqetBg” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés