Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg is ráugrott a magyar producerpáros, a SMiTHMUSiX DomiNónak szánt alapzenéjére

Nem akármilyen referencia ez így.

Megosztva

Forrás:

Nagyjából másfél hete, szeptember kilencedikén jelent meg a két nyugati-parti OG, DomiNo és Snoop Dogg legújabb közös száma, a Baby So West Coast, amely amellett, hogy egy hamisítatlan west coast banger lett, teljes mértékben magyar producerek munkája.

[vembed youtube=”njSK1Io6fBw” ]A track instruját ugyanis a székesfehérvári SMiTHMUSiX duója, vagyis Kovács Norbert és Körmendi Roland rakta össze még öt évvel ezelőtt egy meg nem nevezett előadó számára, de mivel akkor rajtuk kívülálló okok miatt mégsem került felhasználásra, végül DomiNóhoz került a beat, aki aztán merő önszorgalomból megmutatta azt országos spanjának, Snoop Dogg-nak. A többi pedig már történelem: Snoop-nak annyira bejött a cucc, hogy hirtelen felindulásból ő is tolt rá egy verzét, ezzel okozva óriási meglepetést, a mit sem sejtő srácoknak a fehérvári Mártírok útján.

A kettős a feol.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, a későbbiekben is elképzelhető hasonló közreműködés, hiszen DomiNo azóta egy újabb beat-pakkot rendelt tőlük.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés