Kövess minket

Bulvár

Snoop Dogg jótékonykodott

Több, mint ezer pulykát osztottak szét Ingelwood-ban, ahova a rappert is elhívták.

Megosztva

nbclosangeles.com

Közeleg a hálaadás napja (nov.28). Amerikában ilyenkor nagy eszem-iszomra készülnek az emberek. Végeláthatatlan sor az áruházakban, türelmetlenség, Pocahontas és ipari mennyiségű pulyka elfogyasztása jellemzi az ünnepet.

A california-i Ingelwood városában a héten egy jótékonysági programot tartottak, melyen 1500 szárnyast osztottak szét rászoruló családok számára. A nagyszabású rendezvény fővédnöke James Butts polgármester volt, aki a többi városvezető mellett Snoop Dogg-ot is elhívta az eseményre. Snoop ugyan késve érkezett meg, de aztán nagy lelkesedéssel vetette magát a pulykák közé és az osztogatás közben mindenkihez volt legalább egy jó szava. A rendezvény után a rapper beszédet mondott a mintegy 800 rajongójának, akik a helyszínen kezdtek gyülekezni, miután kiderült, hogy ő is részt vesz az eseményen.

“Örülök, hogy itt lehetek”, mondta. “Ingelwood, szeretlek Titeket! Ez a második otthonom. Ingelwood az első naptól kezdve jó volt hozzám, ezért is szeretem annyira. Azt akarom, hogy tudjátok, minden évben itt leszek ezen a rendezvényen veletek. Elnézést a késésért, de a kövér pulykák, amiket kiosztunk talán majd kárpotólnak mindekit!”

Maxi Respekt!

(TMZ.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük