Kövess minket

Aztaa

Snoop Dogg máris bejelentkezett a Floyd Mayweather – Logan Paul bunyó kommentálására

Megosztva

Forrás:

Abban még a november végén rendezett Mike Tyson és Roy Jones Jr. összecsapás kritikusai is egyetértettek, hogy Snoop Dogg zseniális volt, mint sportkommentátor. A rapper a többi hivatásos kommentátor mellett teljesen a saját stílusát hozta, és sportzsargonok helyett inkább olyanokat puffogtatott, hogy: „igen, így szoktunk beleállni a gettóban is a bunyóba„, és hasonló, a laikusok által is könnyen követhető kis poénokat. Nate Robinson kiütését konkrétan úgy narrálta, mint egy nagymama, akinek az unokáját épp most gyepálják el, még egy kis éneklésbe is belekezdett. Snoop saját maga is úgy jellemezte a kommentátori stílusát, mint aki egy családi vacsorán figyeli, hogy két távoli rokona egymásnak esik.

[vembed youtube=”W6FqKfUyWRE” ]Ezek után nem meglepő, hogy többen hangosan követelni kezdték, hogy Snoop tűnjön fel más sportágaknál is, mint narrátor, a legtöbben az NBA-t ajánlották, Snoop pedig nem ellenkezett, ő szívesen megy, ha jól megfizetik.

A rapper a sok bíztatásnak köszönhetően a jövő februárban tartandó Floyd Mayweather Jr.Logan Paul meccsre is bejelentkezett egy Instagram posztban, mint írta: „majd én csinálom„. Sokan mondjuk nem várnak túl hosszú összecsapást, szóval lehet Snoopnak nem lenne túl sok ideje poénkodni, de abban biztosak lehetünk, hogy vele csak élvezetesebb lenne a bunyó.

[instagram]CIeox8_Hpac[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük