Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg megköszönte saját magának, hogy csillagot kapott a Hírességek sétányán

„Köszönön magamnak, hogy hittem magamban, és köszönöm magamnak, hogy ilyen keményen dolgoztam”

Megosztva

Forrás:

Snoop Dogg igazán tiszteletre méltó karriert épített ki, hisz az elmúlt 27 évben nem csak mint rapper, de mint színész (film és színház), TV-s műsorvezető, szakács, és mint üzletember is bizonyított már. Ezt a szerteágazó karriert díjazta a Hollywood Chamber of Commerce tegnap egy csillaggal a Hollywoodi hírességek sétányán. 

Snoop a 2651-ik csillagot kapta meg a Hollywood Boulevardon, szemben a “Jimmy Kimmel Live!”-al, köszönőbeszédében pedig természetesen kiemelte az embert, aki anno hitt benne és esélyt adott neki: Dr. Dre. 

[twitter]https://twitter.com/Variety/status/1064620845648113664[/twitter]

Dr. Dre hitt bennem, mikor még egy kis senki volt, és őszintén fogalmam sem volt, hogy mi akarok lenni. Mikor Dr. Dre adott egy esélyt, akkor nem úgy tekintett rám, mint aki kevesebb nála. Egyenlőként kezelt, az első pillanattól kezdve testvérek vagyunk…Egy sztár sokszor kicsit lenézi a felkaroltját, de mivel ő nem így tett, ezért sosem mondtuk egymásnak nemet, testvérként gondolunk a másikra. Dr. Dre, azt akarom mondani, hogy szeretlek, mert testvérem voltál a nehéz, a fontos és a jó időkben is” – mondta.

Snoop emellett a családjának, kollégáinak, DJ Warren G-nek, a battle rappereknek, és mindenki másnak megköszönte, aki segített neki, plusz egy másik nagyon fontos embernek is, egy embernek, aki mellette állt jóban és rosszban, és mindig segített, ha kell: saját maga.

[twitter]https://twitter.com/Variety/status/1064621108383539200[/twitter]

„Végül, de nem utolsó sorban, szeretném megköszönni magamnak. Köszönön magamnak, hogy hittem magamban, és köszönöm magamnak, hogy ilyen keményen dolgoztam. Köszönöm magamnak, hogy nem vettem ki szabadnapokat. Köszönöm magamnak, hogy sosem adtam fel, és hogy mindig próbáltam több jót, mint rosszat tenni. Köszönöm magamnak, hogy mindig önmagam voltam, Snoop Dogg te egy kemény arc vagy tesó

[twitter]https://twitter.com/Variety/status/1064621266647150592[/twitter]
(Fader, HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés