Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg nem ért egyet azzal, hogy Eminemnek helye lenne a top 10 rapper között

És meg is indokolta, miért.

Megosztva

Forrás:

Snoop Dogg eddig még egyszer sem osztotta meg a személyes top 10-es rapper listáját, de az biztos, hogy ha egyszer megteszi, akkor Eminem nem lesz rajta.

A veterán rapper a The Breakfast Club szerdai rádióműsorában vendégeskedett, itt beszélt többek között Shady-ről, és mentoráról, Dr. Dre-ről.

Snoop szerint Dre nem igazán tudta kiélni magát, pontosabban produceri vénáját az N.W.A-ben, a Death Row Records-hoz való csatlakozás viszont meghozta számára a várva várt fordulatot, és tényleg meg tudta villantani a beatjeit.

„A Death Row után Dre végre elhitte magáról, hogy a legjobb producer a világon, és magabiztosan kimondta, hogy hozzám nem érnek fel mások.”

Snoop ezután rátért Dre egyik korai mentoráltjára, Eminemre. „Eminem volt a nagy fehér reménység. A fehér rappereknek nulla respektjük volt akkoriban a hiphopon belül. Ne kerteljünk, tényleg zéró. Dre sikeresen felépítette Eminemet egy olyan pozícióba, ahol az emberek ma azt mondják róla, hogy benne van a top 10 rapperek listájába. Én ezzel nem értek egyet, de a hiphop közösség szerint ő simán ott van a top 10 legjobb szövegírók között. Ez csak azért történhetett meg, mert Dr. Dre segített kihozni Eminemből a legjobbat”

[twitter]https://twitter.com/breakfastclubam/status/1288508323470475271[/twitter]
Snoop szerint amúgy Em azért nem lehet benne a top 10-ben, mert azt a ’80-as évek rappereinek kell fenntartani. „Nem tud versenyezni az 1980-as évekbeli arcokkal. Rakim, Big Daddy Kane, KRS One, LL Cool J, mondjam tovább? Ice Cube. Értitek miről beszélek?”

Eminem amúgy nemrégiben felfedte, hogy kiket tart a legjobbaknak, Snoop Dogg nem volt köztük.

[vembed youtube=”u6u62ecmRgA” ](XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés