Kövess minket

Aztaa

Snoop Dogg: Steph Curry áll legközelebb Kobe Bryant zsenialitásához jelenleg az NBA-ben

Megosztva

A III. Károly koronázásán rappelni akaró, pankrátorként is jó Snoop Doggról amellett, hogy stoner, azt is tudni lehetett, hogy NBA fan, azon belül is Lakers-drukker.

Így nem meglepő, hogy a zsenialitás fokmérője számára a 2020-ban elhunyt Kobe Bryant, Snoop hozzá viszonyít, amikor a GOAT személyéről kell dönteni napjaink NBA mezőnyét pásztázva. Erről is szó volt többek közt Stephen A. Smith NBA-guru és sporttelevíziós nagyágyú podcastjában, aminek friss vendége a rapper volt.

A rappert arról faggatták, hogy az aktuális játékosok közül kinek a játéka emlékezteti őt Bryant géniuszára. A Doggfather szerint nehéz lenne olyat mondani, aki megközelíti Kobe-t a pályán a 2023-as felhozatalból, de ha nagyon választania kell, mindenképp Stephen Curry-t, a Golden State 35 éves, meglepően tökéletes formában lévő játékosát mondaná – nem, tényleg nem egy Lakers csapattagot, pedig hazabeszélhetett volna.

„Nehéz kérdés, mert nemigen látok senkit azzal a gyilkos ösztönnel megáldva.” – utalt ezzel Snoop Kobe képességeire. „De a legközelebb Steph Curry áll hozzá, akinek megvan ez az ösztöne, ami elő is jön, amikor eljön a playoff, és amikor eljön a döntő ideje. Nagy dobásra készül, és ettől a nagy dobástól nem is riad vissza, kész van a kihívásra. Sosem őt tartják a legjobbnak, de mindig ő a legjobb, amikor a legjobbnak kell lennie.” – összegezte absztrakt, de elég kifejező módon az mc.

Dogg és Curry egyébként többször is találkoztak már, a rapper pedig sokszor kifejezte már tiszteletét a játékos felé. Nem kis szó: nyáron például Steph-nek ajándékozta az egyik Death Row Records nyakláncát, ami igencsak szimbolikus értékkel bír.

Sportrajongó olvasók, egyet lehet érteni Snooppal a fentiekben?

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés