Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg számára túl pajzán Cardi B „WAP” dala, Offset szerint a rapper foglalkozzon a saját dolgával

Megosztva

Forrás:

Cardi B és Megan Thee Stallion „WAP” című dala az év egyik legnagyobb slágere volt. A trekk a megjelenése után nem sokkal már vezette az amerikai lemezeladási listát, ez volt az egyik legpopulárisabb dal TikTokon és Tinderen is, jelenleg 300 millió megtekintésnél jár a hozzá készült cenzúrázott klip, és a Google adatai szerint ennek a dalnak kerestek rá a legtöbben a dalszövegére az USA-ban. Az utóbbi nem véletlen, hisz a provokatív, szex-pozitív szám sokaknál kiverte a biztosítékot, nagyrészt a konzervatív oldalon. Cardi elmondása szerint a magyarul talán „Tocsogó Punci„-ként fordítható mozaikszó elég sok Republikánus szavazót felkúrt, de ő nem érti a felháborodásukat. Megan Thee Stallion osztja Cardi véleményét, mint egy Stephen Colbertnek adott interjúban elpoénkodott, lehet azért gyűlölik ennyire a konzervatívok a dalt, mert Trump veresége mellett le kellett valahol vezetniük a frusztrációjukat.

De nem csak az ismertebb vérkonzervatívok érezték erősnek a WAP szövegét, nemrég Snoop Dogg is hasonló véleményt pedzegetett meg egy interjúban. 

Uramisten. Lassítsunk. Lassítsunk kicsit, és engedjük, hogy a fantáziánk vezessen minket” – válaszolta Snoop, mikor a riporter bedobta Cardi dalát, mint témát. „Engedjünk teret a magánéletnek, és az intim pillanatoknak, ahelyett, hogy mindent a nevén nevezünk. A nők Nílus gyöngyéről beszélünk, amit őrizniük kell, ameddig meg nem osztják azt valakivel” – folytatta a rapper. 

[vembed youtube=”E0fpy0IIhm8″ ]Snoop elismerte, hogy fiatalon lehet másképp gondolkodott volna a kérdésről, elvégre neki is vannak dalai, amik csöpögnek az erotikától. „Fiatalon, olyan 21-22 évesen lehet én is a WAP mozgalommal tartottam volna. Lehet még a remixen is rajta lettem volna. De ahogy idősödöm, habár imádom, hogy kifejezik magukat, és a saját dolgaikat csinálják, nem akarom, hogy divat legyen, hogy a lányok így beszélnek, anélkül, hogy tudnák, hogy a Nílus gyöngye van a birtokukban, amit a megfelelő emberrel kell megosztaniuk” – tette hozzá Snoop.

A TMZ ezután felkereste Cardi B férjét, Offset-et, hogy mit gondol Snoop régimódi véleményéről. „Imádom Snoopot, de Cardi egy felnőtt ember. Én sem szólok bele más nők ügyeibe, és utálom, mikor más férfiak ezt teszik” – kezdte Offset, majd a dal sikereiről kezdett el beszélni. „Ez csak szórakoztatás, értitek miről beszélek? Első volt a listákon, mindenki azt mond, amit akar, de hatszoros platina három-négy hónap alatt…mégsem lehet, annyira rossz, ha ennyire sikeres.”

Offset végül kihangsúlyozta, hogy semmi különbség nincs a férfiak és a nők által előadott merész dalok között. „A férfi rapperek mindig ugyanazokról rappelnek. Ez a nők egyenjogúságáról szól, nem kéne leszólni. Még sosem volt ennyi sikeres női előadó, beértek minket, sőt, kezdenek lehagyni minket és saját rekordokat felállítani.”

A Migos rappere a végén hozzátette, hogy semmi beefje nincs Snooppal, de nem kéne beleszólnia a nők dolgába.

(Complex, TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés