Kövess minket

Hiphop

Snoop Dogg szerint a TDE kiadó a Death Row Records modern, jobb verziója

Nagy bók ez a rappertől.

Megosztva

Forrás:

Snoop Dogg nemrégiben egy Los Angeles-i panelbeszélgetésen volt moderátor, ahol azt találta mondani, hogy a TDE kiadó egy feljavított Death Row Records.

A kijelentés a REVOLT Summit nevű hiphop témákat érintő rendezvényen hangzott el, ahol zenészek, producerek, és véleményvezérek fejtegetik a stílust és az azt körüllengő kultúrát. A topik a TDE kiadó története volt, itt hivatkozott Snoop a TDE-re úgy, mint a Death Row Records jobb verziója. A TDE amúgy olyan előadók otthona, mint Schoolboy Q, Ab-Soul, Jay Rock, SZA, SiR, és persze Kendrick Lamar. Snoop bókját a kiadó elnöke, Terrence “Punch” Henderson is elcsípte, és ki is posztolta Twitteren, hozzátéve, hogy nagyon hálás érte.

[twitter]https://twitter.com/iamstillpunch/status/1188332786924449792[/twitter]
Ez nem az első alkalom, hogy Snoop Dogg összehasonlítja a két hiphop kiadót, de korábban inkább a különbségekre fókuszált. 2013-ban a GQ magazin dobta be egy cikkben, hogy a TDE lehet a modern Death Row Records, de Snoop nem értett egyet. „A TDE teljesen máshogy csinálja a dolgokat, mint ahogy a Death Row tette. A Death Row-nak volt egyfajta gengszter oldala. Mi akartunk lenni a legelvetemültebb, legkeményebb arcok a szcénában. Ez volt a missziónk. A TDE rapperek ezzel szemben békések, szerethetők, és persze szeretnek bulizni. Mindenféle előadó megfordul náluk, és csak a hiphopot reprezentálják, nem pedig a negativitást, és az erőszakot” – mondta akkor.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük